Logitech je spreman za dolazak na tržište Appleovog tableta iPad Air

Folio for iPad Air Yellow

Logitech je predstavio četiri nova dodatka koja su posebno dizajnirana za novi iPad Air. Logitech FabricSkin Folio tipkovnica, Logitech ultratanka Cover tipkovnica, Logitech ultratanka Folio tipkovnica i Logitech zaštitna navlaka su namijenjeni prvenstveno za novi iPad Air te svojim funkcijama osiguravaju zaštitu od iznenadnih udaraca, ogrebotina i prolijevanja. Istodobno su ovi dizajnirani dodaci nevjerojatno tanki i lagani.

Svaki od predstavljenih dodataka je precizno napravljen od čvrstih i modernih materijala kako bi pružili zaštitu, dok svojim dizajnom savršeno odgovaraju iPad Air tabletu. Ugrađena tipkovnica kod ovih dodataka se spaja preko Bluetootha i nudi maksimalnu veličinu tipki za brzo i ugodno tipkanje. S druge strane, ovi dodaci su ujedno i postolja s kojima je moguće postaviti tablet u odgovarajuće pozicije, bilo za čitanje, pregledavanje Internet sadržaja ili igranje igrica.

“Pomno smo osmislili nove dodatke koji savršeno pogađaju estetiku novog, tanjeg i lakšeg iPad Air uređaja”, rekao je Mike Culver, potpredsjednik i generalni menadžer za mobilne uređaje iz Logitecha.” Prilikom izrade ove linije proizvoda vodili smo računa o svakom detalju, od integriranog fleksibilnog postolja do sustava tipki koji nudi superiorno iskustvo tipkanja. Čak i boja i veličina nove zaštitne navlake odgovora dizajnu novog iPada nudeći tako korisnicima najbolje moguće dodatke koje oni u konačnici i očekuju od Logitecha.”

Nova linija dodataka za iPad Air uključuje:

Logitech FabricSkin Folio tipkovnica za iPad Air

Fabricskin Keyboard Folio for iPad Air Urban Grey

Logitech FabricSkin Folio tipkovnica kombinira trendi dizajn s inteligentnom tehnologijom i dodatnom funkcijom zaštite za vaš iPad. Napravljena je od rafiniranih tkanina u različitim bojama s vodootpornim slojem koji štiti iPad Air s njegove prednje i stražnje strane. Nevjerojatno tanka ugrađena Bluetooth tipkovnica neprimjetno se stopila u dizajn zaštitne navlake. Tipke su pune veličine te zajedno s iOS prečacima pružaju udobnost tipkanja poznatu na tradicionalnim tipkovnicama. Novi SecureLock sustav ima lagane, nisko profilne držače koji drže kutove iPada čvrsto pričvršćene za okvir te olakšavaju umetanje i skidanje iPada iz zaštitne navlake. Uz pomoć magneta, iPad se može postaviti u dvije krajnje suprotne pozicije. Tipkovnica se puni putem USB-a, a može trajati i do tri mjeseca dok je u potpunosti napunjena. Logitech FabricSkin Folio tipkovnica se očekuje da će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1119,00 kuna.

Logitech ultratanka Cover tipkovnica za iPad Air

LogitechUltrathinKBCover_Side_SPACEGRY

Nova ultratanka Logitech Cover tipkovnica je zapravo „bolja“ polovica najnovijeg iPada. Riječ je o najprodavanijoj i nagrađivanoj tipkovnici koja je odsada dostupna i za iPad Air tablet. Posjeduje aluminijski poklopac kojim štiti zaslon iPada od mogućih oštećenja. Ugrađene Bluetooth tipkovnica nudi udobno iskustvo tipkanja s umirujućom klikom na tipke, te ima dodatne tipke za iOS prečace kao što su operacije Cut, Copy i Paste. Prikladan sustav na magnete osigurava da tablet bude dobro pričvršćen, a utori koji se nalaze iza tipkovnice držat će vaš ​​iPad uspravno u idealnom kutu prikladnom za tipkanje. Tipkovnica se puni putem USB-a, a može trajati i do tri mjeseca dok je u potpunosti napunjena. Logitech ultratanka Cover tipkovnica se očekuje da će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749,00 kuna.

Logitech ultratanka Folio tipkovnica za iPad Air

Copy of Folio for iPad Air Mars Red

Logitech ultratanka Folio tipkovnica za iPad Air nudi iskustvo tipkanja na tankoj i laganoj tipkovnici, te zaštitu za iPad s njegove prednje i stražnje strane. U ovu zaštitnu navlaku je integrirana Bluetooth tipkovnica koja ima istu veličinu tipki kao i tradicionalna tipkovnica čime omogućuje fluidno tipkanje. iPad je s ovom navlakom moguće postaviti u uspravnu poziciju namijenjenu za tipkanje ili vodoravno za surfanje i pregledavanje sadržaja, a SecureLock sustav osigurava da vaš iPad ostane pričvršćen za okvir bez dodatnih pomicanja uslijed njegove težine. Tipkovnica se puni putem USB-a, a može trajati i do tri mjeseca dok je u potpunosti napunjena. Logitech ultratanka Folio tipkovnica se očekuje da će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749,00 kuna.

Logitech zaštitna navlaka za iPad Air

Ova najtanja i najlakša moguća navlaka služi za zaštitu iPad Air tableta i nema ugrađenu tipkovnicu. Napravljena je od vodootpornog materijala presvučenog umjetnom kožom za dvostruku zaštitu od udaraca, ogrebotina i slučajnog prolijevanja. Također ima novi SecureLock sustav kako biste pričvrstiti tijelo tableta za okvir navlake. Osim zaštite, Folio služi i kao postolje koje se može pozicionirati na nekoliko načina, iz gotovo ravne do potpuno uspravne pozicije te svih opcija između ovih krajnjih mogućnosti. Logitech zaštitna navlaka se očekuje da će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 379,00 kuna .

Sva četiri dodatka za iPad Air tablet se očekuju u Europi u studenom 2013. godine. Za više informacija posjetite www.logitech.com