Za Samsung preklopni telefoni nisu mrtvi

samsung_galaxy_golden_manual
Android platforma se već poduže vremena nalazi u svim mogućim oblicima uređaja – a u Samsungu su se odlučili na još jedan preklopni model, Galaxy Golden. Kao što je bio slučaj i s prethodnim uređajima takvog formata, teško da će i ovaj biti globalno dostupan.

Kinesko tržište je još “daleke” 2011. ugledao jedan od prvih Android preklopnih telefona SCH-W999, no svoju varijantu prilagođenu ostalim tržištima nije doživio. Neovisno o tome, Samsung sprema još jedan uređaj sličnog oblika i nešto modernijih komponenti. Blogeri su prvo otkrili postojanje uređaja u službenim uputama za uporabu (.pdf), a svega dan nakon je procurila i prva fotografija uređaja:

samsung-galaxy-golden

Samsung Galaxy Golden bi trebao imati 3.7-inčni Super AMOLED ekran razlučivosti 800×480 piksela, dvojezgreni Qualcomm Snapdragon 400 procesor radnog takta 1.7GHz uparen s 2GB radne memorije, kao i LTE, NFC te Bluetooth podršku. Ako već postoji pokoja rijetka figura zainteresirana za kupovinu, slijedi razočaranje – jer nema govora o tome da će dva modela ovog uređaja imati premijeru van operatera u Južnoj Koreji…

Via: AndroidOS