HT će vam za stari mobitel dati do maksimalnih 1.800 kuna

stari mobiteli

Hrvatski Telekom od danas omogućava otkup rabljenih mobilnih uređaja u svim svojim T-Centrima diljem zemlje. Za svoje uređaje koje žele ekološki zbrinuti, korisnici u visini otkupne vrijednosti dobivaju popuste na bilo koji uređaj i svu dodatnu opremu iz bogate HT ponude.

Uređaje na otkup mogu donijeti svi punoljetni građani, bez obzira gdje su ga kupili ili kojeg mobilnog operatora koriste. Cijene otkupa ovise ponajprije o trendovima na tržištu, starosti te ispravnosti mobitela, a najveća otkupna cijena koju HT nudi je 1.800 kuna. Korisnici usluga Hrvatskog Telekoma imaju mogućnost povećati svoje popuste uz kombiniranje bodova iz +club programa vjernosti i tako, ovisno s koliko bodova raspolažu, ostvariti do dodatnih 600 kuna popusta.

Ako uređaj nema tržišnu vrijednost, HT će preuzeti i takav uređaj te ga ekološki zbrinuti.

Hrvatski Telekom je još 2005. godine prvi u Hrvatskoj započeo sa zbrinjavanjem rabljenih mobilnih uređaja bez tržišne vrijednosti, a početkom lipnja 2013. uveo je i uslugu otkupa mobilnih uređaja koja je od danas dostupna u svim T-Centrima.

Ovim inicijativama do sada je prikupljeno i uspješno ekološki zbrinuto više od 120.000 starih mobitela.

Više o usluzi na https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli/zamijenite-ustedite

 • Igor Vihnanek

  “ekološki zbrinuti” je prevedeno malo popraviti i uglancati i uvaliti zemljama trećeg svijeta za masne pare ili jednostavno strpati na jedan od silnih brodova koji nose informatičku opremu i uređaje za bacanje, koji sve iskrcaju po raznim Nigerijama i Obalama Bjelokosti, na ogromne “jakuševce”, pa se djeca igraju po smeću i pale plastične pizdarije pune olova, kadmija i raznih sranja.. eh

  • c0ppo

   Na dobrom si tragu, no ne bas tako. U mobitelima se nalazi zlata i cega sve ne. Vade to i iskoristavaju. Kad se nakupi hrpa mobitela to postaje stvarno unosan posao.

   Naravno, cijena koju ces dobiti za svoj mob je sve samo ne tebi odgovarjuca. I VIP uzima stare mobitele inace. U istu svrhu.

   • Igor Vihnanek

    znam, pisao sam prije koju godinu članak o tome.. od zlata do rodija, svakakvih sranja..

 • zver

  zanimljivo, imam htc desire hd i na njuskalu rabljeni kosta cca 2000kn, u ispravnom stanju..a oi ti daju samo 250kn za njega :D
  pa isplati se to njima :D
  a svi ovi stari mobiteli kaj su na slici, imam ih 4 iz prilozenog :D su po 0kn :D

 • Mate

  Slobodno se meni javite ukoliko ćete otkupljivati neki WP8 ili neki bolji mobitel još ćemo se dogovoriti i za 50% veću cijenu :D