Postanite Iron Man – barem jednom rukom

ironman
Patrick Priebe, mladi tehničar iz Njemačke je osmislio, dizajnirao i sastavio dio Iron Man oklopa koji ide oko podlaktice i dijela šake. Metalni i motorizirani gadget u sebi ima ugrađene baterije koje pak služe za prilično moćne lasere…

Unutra su tako smještene po dvije 14500 Li-ion baterije i jedna 18650, koje pogone 2 plava i dva crvena lasera. Svaki plavih je snage 1.2W i služi za uništavanje objekata poput balona ili izazivanje požara, dok crveni služe “samo” za ciljanje i snage su po 2.4mW. Tony Stark bi možda nečem ovakvom i mogao naći pokoji nedostatak, no za ljubitelje Iron Man materijala i geekove općenito u pitanju je prava poslastica. Kompletan uređaj se navuče na ruku i učvrsti posebnim adapterom – pa zabava može početi (akcija u videu počinje od druge minute):

Usput rečeno, obožavatelji ovakvih stvari svakako trebaju pogledati i ostatak gadgeta koje je napravio Priebe. Zanimljivosti radi – ne prodaje šeme, planove, niti bilo što slično, ali mu se slobodno može javiti bilo tko zainteresiran za rad po narudžbi.

  • kokolo

    OK, ovo je prejako. ŽELLLIIIIMMM