[VIDEO] S koje god strane da ga gledaš ASUS TAICHI ima ugrađeni zaslon

ASUS TAICHI

Brojni proizvođači upuštaju se u u praksu predstavljanja uređaja na koje baš i nismo navikli. ASUS je recimo odlučio iskoristiti popularnost tablet računala i predstavio je svoj uređaj naziva TAICHI, kombinaciju sasvim običnog tableta i još običnijeg prijenosnog računala.

ASUS TAICHI dostupan je u dvije varijante oznaka 21 i 31, a razlikuju se po određenim hardverskim komponentama. U oba modela moguće je ugraditi Intel Core i7-3517U ili i5-3317U, Windows 8 ili Windows 8 Pro, SATA III SSD 128 ili 256 GB podatkovnog prostora, grafičku Intel HD 4000, 4GB DDR 3 radne memorije, sadrže pet megapikselnu kameru na strani tableta te 720p kameru na dijelu prijenosnika, jači model osim utora Mini VGA, USB 3.0, micro HDMI-ja, utora za slušalice sadrži i čitač SD kartica.

Potpune tehničke specifikacije uređaja možete pogledati u priloženom skrinšotu.

ASUS TAICHI specifikacije

Pogledajte i prigodni video isječak pa će vam biti jasnija sinergija tableta i prijenosnog računala.

Pogledajte još jedan video isječak.

Zanimljivo, ASUS TAICHI može raditi kao samostalno prijenosno računalo, tablet računalo, istovremeno mogu raditi dvije osobe na uređaju; svaka s jedne strane, no ova mogućnost ne čini nam se baš praktičnom; i u tzv. mirror načinu rada, koji omogućuje istovremeni prikaz oba zaslona na oba zaslona.

Što kažete na ASUS TAICHI?

taichi.asus.com

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1446033880 SoKremir Lovric

    Pitam se jel baterija takva kakva pise da je..

  • njami

    bezveze samo pije bateriju.. ja bih radije stavio 4k (4000×4000 – koristi se u kinu, ako mobitel može imati full hd, onda može i tablet 4k) rezoluciju nego 1920×1080 ili ako ne već 4k, onda da ima kao ipad 2048 x 1536 pa da se pixeli ne vide.. ovo mi je bezveze.. trebalo bi poraditi na većoj rezoluciji ekrana i naravno čvrstoći (jer to se lomi masovno pogotovo ako sjedneš na torbu u kojoj ti je tablet, a zna se desit)

  • cickova

    bespotrebno