Novi Philipsov monitor serije E- line

Tvrtka Philips predstavila je novi IPS LCD monitor, serije E-line 227E4QHAD. Za razliku od standardnih TN ploča, IPS monitori koriste naprednu tehnologiju koja omogućuje dodatne široke kutove gledanja od 178/178 stupnjeva, pružajući pogled na zaslon iz gotovo bilo kojeg kuta, čak i u Pivot funkciji zakretanja monitora za 90 stupnjeva.

Philips je u monitor ugradio i SmartImage Lite tehnologiju koja analizira sadržaj na zaslonu uz pomoć odabranog scenarija, čime se pritiskom na jednu tipku dinamički poboljšava kontrast, zasićenost boja kao i oštrina slike. Postojanosti boje i visokoj kvaliteti slike dodatno pridonosi patentirana Philipsova tehnologija True Vision koja uz pomoć naprednog algoritma za ispitivanje i usklađivanje performansi ostvaruje četiri puta preciznije prikaze u odnosu na Windows sRGB standard.

Uređaj je HDMI-ready te sadrži sve potrebne hardvere za prihvaćanje multimedijskog sučelja visoke definicije, visoku kvalitetu digitalne slike i zvučnih signala, prenošenih putem jednog kabela s računala ili više AV izvora, uključujući set-top kutije, DVD uređaje i A/V priključke i video kamere. Multimedijsko iskustvo dodatno upotpunjuju i 2×2 RMS ugrađena zvučnika.

E – line monitor može se kupiti u Linksu po cijeni od 1199 kuna.

  • Mario

    Imali 24” dijagonale? :)