Mjesečnik i tjednik Dobra hrana od sada i kao web izdanje

Prvi put su na jednome mjestu objedinjeni recepti, testiranja proizvoda, kuhari i proizvođači hrane koji se pojavljuju u tiskanom izdanju naziva Dobra hrana.

Portal Dobre hrane prepun je originalnih recepata, savjeta, najboljih hrvatskih chefova, vinskih preporuka i recenzija restorana, a za njega pišu najbolji gastrokritičari, blogeri, zaljubljenici u hranu i ugledni stručnjaci.

Na stranici ćete tako susresti Sašu Špiraneca, najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za vino i člana brojnih međunarodnih žirija, poznatu blogericu Moranu Zibar, gastrostručnjaka Renea Bakalovića, najbolje fotografe hrane poput Vjekoslava Skledara, Marija Kučere, Berislave Picek, Biljane Gaurine i brojnih drugih.

“Čitatelji koji su se zaljubili u tiskane verzije obožavat će i naš portal”, kaže Miran Pavić, urednik digitalnih izdanja EPH, u sklopu kojeg je lansirana dobra-hrana.hr. “Po prvi put na jednom mjestu imamo sve naše recepte, testiranja proizvoda, kuhare i proizvođače hrane.”

Portal će uskoro prihvaćati i čitateljske recepte, a najbolji će dobivati tjedne nagrade. Mila i Ana-Marija posebno su ponosne na DobraHranaTV, videoprodukciju koju su pripremile za launch portal. Poznati chef Raul Lajtman u velikom videospecijalu otkrio je sve tajne pripremanja pohanaca , Ana-Marija se igrala kruškama , a tu je i eskluzivni pogled u testiranje proizvoda po kojima je, među ostalim, Dobra hrana postala omiljena.

dobrahrana.jutarnji.hr

 • dario

  Ovaj blogić je otišao u žestoku komercijalu i prestao biti human i zanimljiv. Prestajem ga pratiti. sorry

  • http://www.gadgeterija.net/ Boris Radosevic

   Lol, ne trebaš se ispričavati. Sretno s pronalaženjem drugog ;)

 • komentardoo

  Se radi što po pitanju ove mobilne verzije. Već neko vrojeme to zafrkava. Nebih htio biti dosadan, al mi već ide debelo na živce.

  • http://www.gadgeterija.net/ Boris Radosevic

   Yup, radi se.