Superjeftini mobiteli Nokia Asha 305, 306 i 311 dolaze u Hrvatsku, a na poklon dobivate čak 40 igara

Upravo kao što smo vam serijala Asha. Sve po cijenama ispod 700 kuna”>početkom lipnja i najavili u Hrvatsku dolaze tri nova pripadnika mobilne Nokijine obitelji Asha. Ovi cjenovno prihvatljivi mobiteli oznaka Nokia Asha 305, Asha 306 i Asha 311 pojavit će se na našem tržištu tijekom kolovoza, odnosno početkom rujna.

Nokia Asha 311 je brz i tečan uređaj sa zaslonom na dodir, s procesorom radnog takta 1GHz, kamerom razlučivosti 3,2 megapiksela te naravno Nokia Kartama. Jarkih boja i oštrih linija Nokia Asha 305 je zabavan i pristupačan telefon koji sadrži dvostruku SIM karticu, a njezina sestra, Nokia Asha 306 prihvaća jednu SIM karticu i postaje Nokijin najpristupačniji Wi-Fi mobitel.

‘Ovi najnoviji telefoni su dizajnirani kako bi pružili nevjerojatno bogato iskustvo s telefonima poput pametnih za korisnike koji žele biti oslobođeni prekomjerne potrošnje’, rekao je Martin-Hannes Giesswein, generalni menadžer za Austriju i Adriatic. ‘Nokia Asha 305, Asha 306 i Asha 311 nude nova, potpuno redizajnirana korisnička sučelja na dodir, uz dokazanu Nokijinu jednostavnost’.

Kao što pružaju izvrstan doživljaj društvenih mreža, Nokia Asha 305, Nokia Asha 306 i Nokia Asha 311 su izrađene kako bi bile zabavne. Svi korisnici će dobiti ekskluzivan dar od 40 EA igara za besplatno preuzimanje koje će moći zadržati. Igre će biti u rasponu od akcijskih, arkadnih i sporta, a uključivat će i naslove kao što su Tetris®, Bejeweled®, Need for Speed(TM) The Run and EA SPORTS(TM) FIFA 12. Nokia Asha 311 također dolazi s 15 razina igre Angry Birds.

Ovako u Nokiji predstavljaju svoje nove pripadnike obitelji Asha:

Nokia Asha 311

Nokia Asha 311 je šareni uređaj kompaktnog zaslona osjetljivog na dodir koji dolazi sa svim značajkama koje očekujete za zabavu i jednostavno mobilno iskustvo. Ima zaslon sa staklom otpornim na udarce s polarizacijskim filterima koji osiguravaju korisnicima najbolje iskustvo s jedinstvenim i vizualno zabavnim korisničkim sučeljem. Nokia Asha 311 također ima 3.2MP fotoaparat i instalirane Nokia Karte, te 15 razina igrice Angry Birds. Korisnicima koji vole društvene mreže čini pristup Facebooku, Twitteru i mnogim drugim globalnim društvenim mrežama jednostavnijim, dok Nokia preglednik ima brzi i povoljan internet. Također je uključena i najpopularnija usluga s porukama.

Preporučena maloprodajna cijena Nokia Asha 311 je 1.099kn

Nokia Asha 305

Nokia Asha 305 je zabavan telefon s dvostrukom SIM karticom koja pomaže korisnicima da imaju kontrolu nad svojim troškovima. Mobitel sadržava blistavi i šareni 3″ WQVGA zaslon osjetljiv na dodir uz Bluetooth i Dual Band povezivost. Četrdeset EA igara su dostupne za skidanje kao i 2MP kamera, Nokia Karte i revolucionarni Nokia Browser koji značajno smanjuje troškove.

Preporučena maloprodajna cijena Nokia Asha 305 je 749kn

Nokia Asha 306

Nokia Asha 306 je sestra uređaja Nokia Asha 305. Uz sve izvrsne značajke koje dolaze s „njezinom sestrom“, kao što su svijetao i šareni 3″ WQVGA zaslon osjetljiv na dodir i 40 EA igrica za skidanje – Nokijina ekskluzivna ponuda, Nokia Asha 306 također pruža WLAN, omogućujući korisnicima da ostanu povezani dok su u pokretu. Podržava i video prijenos preko GPRS-a i WLAN-a, što znači da ovaj uređaj pruža na zabavan način da ostanete u kontaktu.

Preporučena maloprodajna cijena Nokia Asha 306 je 799kn.

 • gagi

  a koji os?

  • http://www.gadgeterija.net/ Boris Radosevic

   S40.

 • http://www.facebook.com/kristian.nenadovic Kristian Nenadovic

  jesu to muski mob ili zenski?

  • http://www.gadgeterija.net/ Boris Radosevic

   Kakvo je to pitanje?

  • http://www.gadgeterija.net/ Denis Jelec

   Definitivno nije za one koji nisu sigurni u svoju seksualnost. Djizus, kakvo ti je to pitanje?

   • http://www.facebook.com/kristian.nenadovic Kristian Nenadovic

    samo pitam jbt ako nemas pametnih odgovora ne komentiraj

    • http://www.gadgeterija.net/ Boris Radosevic

     LOL, sad ti je rekao @djelec84:disqus ;)