Dobila otkaz jer je zabranila korištenje Facebooka tijekom sata yoge, u Facebooku

Credit: african_fi Copyright: sxc.hu/african_fi

Korištenje mobitela zabranjeno i nepoželjno je u brojnim situacijama, no u nekima je i pomalo suludo. Tijekom sata yoge recimo. Osim ako se ne radi o mobitel yogi, no za tu varijantu ove duhovne tjelovježbe još nismo čuli. Učiteljica yoge imena Alice Van Ness brani korištenje mobitela ili sličnih ‘smetala’ tijekom tjelovježbe, no zbog tog svog pravila zaradila je jednosmjernu kartu na burzu rada.

Priča ide ovako – Alice Van Ness držala je satove yoge u Facebookovom Fitness centru u Menlo Parku i držala se pravila koje primjenjuju brojne druge ustanove poput knjižnica, kazališta i sličnih – korištenje mobitela je zabranjeno. Ovo pravilo nije se svidjelo jednom djelatniku ili djelatnici Facebooka koji je baš u ključnom momentu, dok je jednu nogu držao iznad glave, balansirao na drugoj, jednom rukom doticao srednji prst stopala u zraku, a drugom odlučio provjeriti ili updateati status na Facebooku.

Van Ness je prijavljena nadređenima i nastavak priče već znate.

Ispostavlja se da ovo nije prvi incident učiteljice yoge vezan uz mobitele jer je tijekom svog sata yoge u Ciscou također imala incident s jednim učenikom koji je poželio snimiti fotografiju.

Optužena učiteljica yoge požalila se javnosti u blog zapisu, a Facebookovci su izjavili da ne komentiraju kadrovske promjene drugih kompanija, s obzirom da Van Ness nije bila njihova djelatnica.

Što kažete? Podržavate zabranu korištenja mobitela u ključnim momentima tijekom sata yoge u pozi uspaljenog ždrala ili čak ni tada ne ispuštate svog telekomunikacijskog ljubimca iz ruke?

Izvor…

 • gosponfulir

  Pa kakav je ovo glupi clanak

 • fakat? pa koji debil je pisao ovaj članak

 • Marinko

  Nije loše napisano i zanimljivo je.

 • JOJJOJ

  …@;
  fakat? Šta je to “fakat” maaaaajketi?

  • Filox

   To ti je izvedenica od engleske rijeci “fu*k”, pa ti na hrvatski znaci “ono kad te netko je*e u zdrav mozak”

   :)

 • chres

  koji idiotizam! ne znam je li to istina li novinarska zajebancija?! ali ako je istina, e onda smo zaista u k***u. j***o nas truli zapad!

 • Didi

  postoji poza ždral, ali ovaj pridjev uz njega nema veze s mozgom.