Microsoft Windows 8 nam dolazi u listopadu ove godine

S obzirom da je vremenski period između dvije verzije Windows tri godine sasvim je logično da će se novi Windowsi 8 na tržištu pojaviti u listopadu ove godine. Ipak, Microsoft to do sada nije službeno objavio, a o datumu dolaska Windowsa 8 progovorila je Janelle Poole, direktorica odjela za odnose s javnošću Microsoftova odjela Windows Business Group.

Ona je za Pocket-Init izjavila:

‘We haven’t talked about the release date and we generally don’t. We are talking milestone to milestone, so for us right now we’re talking about the next milestone being the consumer preview happening in late February.

One of the things that I think is a good guideline though is we’ve always said that Windows releases come round about every three years and this year will be three years in October since we launched Windows 7. So I think that’s a good guideline to consider.’

Prevedeno, beta verzija Windowsa 8 dolazi nam već u veljači ove godine, a prvi finalni proizvod tijekom listopada. naravno da ćete na našim stranicama pravovremeno biti obavješteni o dostupnosti beta i konačne verzije Windowsa 8, jednako kao što se bili i za prvu inačicu Developers Preview.

Sve što smo do sada saznali o Windowsima 8 možete saznati preko ovog linka.

Izvor…

  • http://www.gadgeterija.net Denis Jeleć

    Ako ne bude nekog GRANDE iznenadjenja u beti, mislim da su ostali u situaciji gdje nisu uspjeli pomiriti desktop i tablet optimizirano sucelje. Steta.