iPhone 4 u ponudi Vipneta od 17. prosinca!

iPhone 4

Nakon najave početkom listopada dolazi nam nova vijest vezana uz Vipnetovu ponudu Appleovog iPhonea 4! Ovaj uređaj u Vipnetovoj ponudi naći će se 17. prosinca!

Kako stoji na službenim stranicama iPhone 4 će se u Vipnetu naći po cijenama od 99 kuna pa do 2.199 kuna, ovisno o modelu i pretplati, a cijelu ponudu možete pročitati na službenim stranicama.

Ovih blagdana počastite se iPhone 4 telefonom već od 99kn! Uživajte koristeći jedan od najboljih smartphone uređaja na svijetu u dokazano najboljoj mreži u Hrvatskoj, s međunarodnim P3 certifikatom. 

Kako je iPhone 4 trenutno jedan od najtraženijih telefona u svijetu i potražnja za njim veća je od proizvođačevih mogućnosti isporuke, savjetujemo vam predbilježbu. Sve korisnike koji su se prijavili kontaktirat ćemo uskoro prema kontakt podacima koje su nam ostavili.

Ako već niste, požurite, predbilježite se ili kontaktirajte svoje prodajne predstavnike! 
Od 17.12. iPhone 4 bit će dostupan u Vip centrima i kod odabranih Vip partnera.

 • m9

  Moj brat je kupio iphone4 preko tmobile, hmm iskreno mislim da će ovaj put malo ljudi kupiti preko vipa jer puno njih su presli na tmobile da kupe iphone4.

 • http://gadgeterija.net Groovyrider

  @m9: Pusti, dosta ekipe, poput mene, nije moglo preći na tmobile zato što smo bili vezani ugovorina i to… Naći će se kupaca, bez brige…

 • m9

  imaš pravo. No kod mene se nije uzelo običan ugovor nego flex team, cijela obitelj je dobila brojeve uklučujuči i mene. Moj brat je Iphone platio samo 200kuna :D , dok su moj tata i mama uzeli neki mob sony eriscon za kunu, a ja nisam htio jer mi se nije svidjela ponuda, htio neki bolji mob na androidu . Sve račune za sve brojeve koje smo uzeli bude plačao moj tata kao jedan račun.

  Ja nisam vezan ugovorom, jer nisam nikakav mob odabrao pa mogu bez problema priječi na neku drugu mrežu ako dođe bolja ponuda moba .

 • loli

  a iPhone su samo na pretplatu ili?

  • http://gadgeterija.net Boris Radošević

   Nope, možeš ga i bez pretplate uzeti… Pogledaj na stranicama operatera