[VIDEO] Mobiteli na roštilju! Mmmmm, njama!

mobiteli na roštilju

Promovirati svoj proizvod možete na razne načine, no najbolje ga je potencijalnim kupcima pokazati u akciji. Upravo su se na takav marketinški korak odlučili proizvođači jednokratnog roštilja EZ Grill.

Ipak, poslužili su se malim prljavim trikom. Umjesto sočnih komada mesa, povrća i ostalog što bi svatko normalan ‘bacio’ na roštilj, EZ Grill su odlučili ispeći tri izuzetno popularna mobitela – iPhone 4, Android G2 i HTC Surround.

Rezultat pogledajte u priloženom isječku:

Izvor…

 • lerthox

  jedino sta nan video pokazuje da ez grill ne gori po sredini :D

 • http://gadgeterija.net Groovyrider

  @Lerthox: A koliko košta još uopće dobro da i gori ;)

 • AnyDog

  ali, ali, ali ….zašto ?
  uvijek sam mrzio besmislena (barem meni besmislena, anyway…) uništavanja (pogotovo skupih) stvari … Kao i npr. rockersko razbijanje gitara i sl …
  Koje idiotsko bacanje para …

 • lerthox

  @AnyDog: zbog marketinga, zamisli koliko bi koštala kampanja u kojoj bi se culo za ez grill po cilom svitu da nisu sprzili 3 smartphonea?

 • AnyDog

  Ma znam da je to radi markeringa … Ali mene bi samo natjeralo da dobro zapamtim tog proizvođača i da nikad ne kupim taj proizvod. Još jedan primjer (od nebrojenih) kako ljudi rade krive stvari iz krivih razloga. Jer, ok, oni će sad imati marketinški učinak, ali takav način razmišljanja će ih dugoročno koštati… Barem ja tako mislim … Priznajem mogućnost da sam možda u krivu …. ;)

 • stefkic

  ovo pametan covek nemoze da uradi