Samsung predstavio Divu među mobitelima

Iskreno, nemam pojma tko je Carmen Kass, no kažu u Samsungu da se radi o svjetski poznatom modelu pa ću im vjerovati na riječ. Uglavnom, Samsung je angažirao spomenutu gospodičnu kako bi bila glavno lice u reklamama za dva prva mobitela u novoj Samsungovoj kolekciji Diva 2010.

Televizijska reklama i tiskani oglasi za kolekciju „Samsung Diva 2010“ od veljače će se prikazivati u Portugalu, Mađarskoj i Baltičkim zemljama, a onda postupno na ostalim tržištima diljem svijeta. Reklame ukazuju na životni stil trendseterica: graciozna tijekom dana i glamurozna navečer. Carmen Kass će prikazati svoja dva različita šarma – dnevni i večernji.

„Imidž raskoši i intelektualnog šarma kojim zrači Carmen Kass savršeno pristaje uz kolekciju ‘Samsung Diva 2010′ koja nudi mobilne telefone posebno dizajnirane za modernu ženu“, izjavio je Younghee Lee, potpredsjednik Odjela za marketing mobilnih telefona kompanije Samsung Electronics.

Estonski model Carmen Kass nosila je revije najvećih svjetskih dizajnera te je krasila naslovnice brojnih svjetskih modnih časopisa.

Kako bi nadopunio Divin ispunjen reljefni izgled i zabavne sadržaje, uključujući „efekt ljepote“, „lomo efekt“, „listu želja“ i „bonton“ (više informacija u nastavku), Samsung predstavlja „Vrhunski paket“ za kolekciju „Samsung Diva 2010“ kojim dodatno zadovoljava potrebe korisnica. „Vrhunski paket“ uključuje trendi traku za mobitel i raskošnu ručno rađenu torbicu za mobitel od prave kože kako bi ovaj modni telefon bio „dotjeran“, a sve to je lijepo predstavljeno u elegantnom pakiranju.

Samsung (S7070) – Dizajniran za dive s istančanim ukusom

Samsung Diva dizajniran je za žene s istančanim ukusom, profinjene i zadivljujuće osobnosti. Ova ciljna skupina će cijeniti Samsung Divu s biserno bijelo ukrašenim stražnjim dijelom kao i ergonomski dizajniranim kristalnim tipkama u obliku dijamanta na prednjem dijelu.

S Divinim 3.2 megapikselnim fotoaparatom koji sadrži značajke poput „efekt ljepote“ i „lomo efekt“, korisnice mogu fotografirati izvrsne fotografije i besprijekorne portrete.

Uređaj čini održavanje komunikacije s prijateljima i kolegama izrazito jednostavnim. Pop-up SNS (Usluga za društvene mreže) odmah obavještava korisnike kada im prijatelji ažuriraju svoje profile na društvenim mrežama kao što su Facebook i MySpace. Multi-instant messenger kombinira sve profile u jednu aplikaciju koja se jednostavno koristiti tako da korisnici uvijek mogu biti povezani.

Drugi sadržaji razvijeni su imajući u vidu potrebe žena uključuju postavke namijenjene prvenstveno njihovoj sigurnosti poput ‘SOS poruka’ i ‘lažni poziv’ kojima korisnice mogu uputiti izravnu poruku ili poziv određenim javnim sigurnosnim službama i primiti lažni poziv kada im je potreban. Opcija „lista želja“ čini kupovinu organiziranom i jednostavnom, dok „bonton“ omogućuje korisniku da stiša mobilni telefon u sekundi kada je to potrebno.

Samsung (S5150) – Dizajniran za divu u središtu pozornosti

Samsung Divafolder dizajniran je za ženu koja je u središtu pozornosti, gdje god se nalazila. Samsung Divafolder ima sjajni, srebrno nijansirani stražnji pokrov s uzorkom u obliku trodimenzionalnih ispunjena. Skriveni LED zaslon ili „svjetlucavi LED“ osvijetli se u trenutku primanja poruke ili poziva.

Kao i Diva, Divafolder nudi različite mogućnosti za uređivanje fotografija kao što su ‘efekt ljepote’ i ‘lomo efekt’ te ugrađene funkcije za osobnu sigurnost uključujući ‘SOS poruke’ i ‘lažni poziv’.

Predstavljanje Dive i Divefolder ukazuje na Samsungovu predanost elegantnim i trendovskim mobilnim telefonima s mnoštvom opcija namijenjenih ženama.

Kolekcija „Samsung Diva 2010“ bit će predstavljena tijekom siječnja 2010. godine u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj te ostalim europskim zemljama, nakon čega će uslijediti predstavljanje u Jugoistočnoj Aziji i Kini.

  • http://mery Luna

    POŠALJITE MI BIJELI S PROZIRNIM KRISTALOM I TO BESPLATNO

  • http://gadgeterija.net Groovyrider

    @Luna: kako da ne, ostavi podatke ;)