Novi Philipsov mikro glazbeni sustav se ne srami primiti iPhone ili iPod touch

Ne samo da će primiti iPod touch ili iPhone Philips DCM713 će ih i napuniti neophodnom strujom. Svašta je rečeno u ovoj objavi za medije osim nešto detaljnijih tehničkih specifikacija:

Uživajte u kvalitetnom zvuku omiljene glazbe i u svom domu uz novi Philipsov glazbeni sustav DCM713. Jednostavan za korištenje i izrađen od kvalitetnih materijala, Philipsov sustav uvijek pruža vrhunsku kvalitetu zvuka uz neodoljiv elegantan dizajn.

Visoka kvaliteta zvuka osigurana je odličnim zvučnicima s kupolnim visokotoncem koji reproduciraju čist, jasan i prirodan zvuk bez smetnji te omogućuju najbolji audiodoživljaj. Kako bi zvuk uvijek bio ujednačen, glazbeni sustav koristi regulator visokih i niskih tonova koji kontrolira njihovu razinu te ih automatski poboljšava. Regulatorom tonova moguće je i ručno upravljati te odrediti postavke prema vlastitim željama. Tako se možete opustiti uz ugodne tonove najdražih pjesama te uživati u ujednačenom i harmoničnom zvuku.

Osim vrhunskog doživljaja zvuka, Philipsov novi glazbeni sustav oduševit će i dodatnim mogućnostima i jednostavnošću uporabe. Tako zahvaljujući iPod/iPhone priključku moguće je preslušavati glazbu direktno s iPod playera ili s iPhone mobilnog telefona i istovremeno puniti bateriju uređaja. Jednostavan prijenos glazbe i njeno preslušavanje osigurano je i USB priključkom koji omogućuje brzo povezivanje s prijenosnim memorijama. Zahvaljujući dodatnim priključcima ovaj sustav pruža potpunu slobodu u spremanju i preslušavanju glazbe.

Crnog dizajna s aluminijskim detaljima, novi Philipsov mikro glazbeni sustav DCM713 može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 1799 kuna.