Gadgeterija i dućan Hoću to poklanjaju vam digitalnu audio kazetu (pokloni No. 5 i 6)

Opet malo poklona proizašlih iz radionice gadget dućana Hoću to. Ovoga puta red je došao na jedan gadgetić koji oživljava duh sada već arhaičnih audio kazeta.

Ovako stoji na predstavljenju gadgeta na stranici Hoću to:

U dobra stara vremena kada su tateki nosili zulufe i fudbalerke a mameki provodili dane i noći u očekivanju novih dogodovština Chrystal i Alexis u Dinastiji, dok su po ulicama vozili stari fiće sa “šarafencigerima” u prozorima a vi gubili vrijeme uz Muzički tobogan (kako netko tako brzo može zbrajati šarene loptice?) i Branka Kockicu, ljubav se pokazivala snimanjem kompilacija na kazete.
 
Tko nije (a ne srami se priznati) barem jednom u životu poklonio kazetu punu sugestivnih hitova poput “Zbog jedne crne žene” ili “Prva ljubav” nakon čega bi uslijedila obavezna “ Fa fa la” ili “ Dodirni mi kolena” nakon čega bi slijedila klasična “Odvest ću te na vjenčanje” odmah nakon “Šta si mi u kavu stavila?” a prije dobro poznate i vrlo istinite “Kako je lepo biti glup”.
 
Nije da nam fali Šemsa i južni vetar, Brena i slatki greh, ali u to doba bez MP3-ova, CD-ova, iPod-ova, USB-ova i ostalih -ova puno je lakše bilo izraziti ljubav. Nazovite nas nostalgičarima ali nama fali ta dobra stara kazeta. Hoću to predstavlja USB MIX KAZETU – mig dobrim starim vremenima.
 
USB MIX KAZETA je ustvari USB stick sa 64 MB memorije koji dolazi u kutiji koja neodoljivo podsjeća na dobru staru kazetu. Sada i vi možete napraviti kompilaciju najvećih hitova sugestivnih tekstova ali bez velikih pauza između pjesma, šumova u pozadini i odrezanih završetaka pjesama. Dizajneri ovog esencijalnog ljubavnog gadgeta čak su i predvidjeli mjesto za upisivanje kompletnog popisa pjesama skupa s nekom dvosmislenom porukom, kako se to već “šmekalo” u to doba.
 
Za sve one koji su poput nas majstori pritiskanja REC I PLAY gumba u isto vrijeme – ovo su uzbudljiva vremena. Poput mix kazeta, vratio se i fićo, fudbalerka i zulufi nikada nisu izašli iz mode, a Dinastija više ne postoji.Još da se riješi i situacija s Ratkajevima.

• Mac i PC kompatibilno
• USB stick sa 64 MB memorije
• možete spremiti oko sat muzike kao i na antologijsku C60 kazetu
• 6,5 x 10 x 1 cm kazeta
• 4,5 x 1,5 x 0,7 cm USB

Prvo dvoje koje mi u komentaru na statusnoj poruci na Facebooku navede točnu cijenu ovog gadgetića dobiva po jedan primjerak ovog retro gadgeta…

Ako vas proglasim pobjednikom na mail boris @ gadgeterija.net pošaljite svoje ime, točnu adresu i za nekoliko dana vam stiže poklončić…

Najbži od sviju brzih Fejzbukovaca bili su Josipa Cvelić i Dragan Mitić, koji su razotkrili da se radi o gadgetu naziva USB stick – Kaseta koji se može nabaviti po cijeni od 165,00 kuna. Čestitke…