CopyGator – saznajte tko ‘krade’ vaše mentalne blog uratke

‘Republiciranje’ sadržaja tzv. kopi/pejst tehnikom prilično je uobičajena pojava i to pogotovo danas kad su interneti dostupni apsolutno svima. Prilično teško ćete otkriti nekoga tko diljem weba republicira vaše umotvorine. Ovdje na scenu stupa besplatan servis nazvan CopyGator.

Sve što je na ovom servisu potrebno učiniti je unijeti adresu vlastite stranice/bloga, odrediti putanju do RSS feeda ako to već nije automatski učinjeno te pričekati da CopyGator prosurfa i pronađe vaš sadržaj na nekoj drugoj web lokaciji.

Što se Gadgeterije tiče tek ju upisah na CopyGator tako da čekam prve rezultate, a onda krećem u osvetnički pohod diljem hr webba. Ha ha ha, šalam se. Doduše bilo je pokušaja kopiranja mojih sadržaja u izvornom obliku na raznim besplatnim blog servisima, no bez nešto većeg uspjeha. Sva sreća pa se nikome ne da kopirati količina materijala koju ja uspijem proizvesti. ;)

Izvor…

  • Ferdinand

    Zadovoljan sam sa vašom uslugom a bio bih još zadovoljniji kad bi uveli prtplatničke tarife i internet. I bilo bi dobro kad bi pustili opciu roaminga. Hvala vam .

  • http://gadgeterija.net Groovyrider

    ha?